Astra a plecat spre Copenhaga. Dani Coman: ”Suntem încrezători, au și ei puncte slabe”

0
441

Astra a plecat luni dimineața spre Danemarca, acolo unde va disputa returul partidei cu FC Copenhaga, din turul trei preliminar al Champions League. În prima manşă, disputată la Giurgiu, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Chiar dacă nu au reușit să se impună pe teren propiu, iar Copenhaga pelacă cu prima șansă, Dani Coman e optimist în ceea ce privește calificarea în play-off-ul Champions League. Președintele celor de la Astra știe care sunt punctele slabe ale campioanei din Danemarca și a dezvăluit la ce capitole sunt deficitari jucătorii lui Marius Șumudică.

”Ne dorim foarte mult calificarea, întâlnim o echipă bună, o echipă puternică, dar suntem încrezători și mergem să ne calificăm. Ca orice echipă au și ei puncte slabe, dar au o echipă foarte bună care se bazează pe faze fixe, unde din păcate noi suntem deficitari.

Ultimul rezultat din campionat, de la Pandurii, ne dă speranțe. Au fost momente bune pe parcursul meicului, într-adevar și momente mai puțin bune, dar trebuie să luăm partea bună a lucrurilor. Să fim mai motivați și mai încrezători și să ne claificăm pentru că este foarte important pentru fiecare jucător în parte, pentru club și pentru fotbalul românesc.

579f01bb95f9cf511ecc7e1f

mai mult la :  www.digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here