A căzut o ofertă de 1 miliard de dolari. Cel mai mare creditor ipotecar din Danemarca anulează listarea la bursă

0
772
Oferta publică programată de creditorul ipotecar danez Nykredit Realkredit a fost anulată, societatea invocând faptul că a găsit alte mijloace de finanțare. Pe o piață nordică de acțiuni cu multe dezamăgiri, un nou pas înapoi. Nykredit Realkredit A/S, liderul pieței de creditare ipotecară din Danemarca cu active în valoare de 215 miliarde dolari, a anunțat că anulează oferta publică primară prin care urma să se finanțeze pe bursă cu 1 miliard de dolari în primul trimestru al anului viitor, transmite Bloomberg.
Compania este pe cale să obțină nu mai puțin de echivalentul a 2,3 miliarde dolari din partea celui mai mare fond de pensii din Danemarca, astfel încât listarea nu-și mai are rostul. Niciuna dintre companiile care fac parte din consorțiul de intermediere pentru listare, Morgan Stanley, JP Morgan și Danske Bank nu au oferit detalii suplimentare asupra contextului anulării tranzacției.

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/piata-de-capital/a-cazut-o-oferta-de-1-miliard-de-dolari-cel-mai-mare-creditor-ipotecar-din-danemarca-anuleaza-listarea-la-bursa-17369238

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here