Adevarul de astazi: Danezii, speriaţi de peştele Pacu, supranumit şi „tăietorul de testicule“

0
908

Panică în Danemarca, după descoperirea unor peşti înrudiţi cu Piranham, care sunt cunoscuţi pentru accidentele pe care le-au provocat pescarilor, când le-au muşcat testiculele.
Potrivit „The Copenhagen Post”, cei care se duc la plajă trebuie să fie atenţi, deoarece un pescar din localitatea Øresund a prins un peşte Pacu de 21,5 centimetri. Localitatea este pe insula Saltholm, la câţiva kilometri de Copenhaga.

Pacu este înrudit cu temutul Piranha din America de Sud şi este atât de temut pentru că are dinţi asemănători cu cei ai oamenilor, iar în trecut au existat cazuri în care pescarii au fost muşcaţi de testicule de astfel de peşti. „Pacu nu se hrăneşte cu alţi peşti sau cu carne, dar poate produce accidente. În ape tulburi, poate să atace orice prinde, iar testiculele sunt foarte uşor de muşcat cu dinţii lui”, a declarat Peter Rask Moller, un expert de la Muzeul de Istorie Naturală din Danemarca. Pacu este cunoscut în unele zone din lume drept „tăietorul de testicule” şi a ucis pescari în Papua Noua Guinee, din cauza hemoragiei provocate de „castrarea” înfăptuită de astfel de peşti. Citeste mai mult: adev.ro/mr7yyt
Citeste mai mult: adev.ro/mr7yyt

Danezii, speriaţi de peştele Pacu, supranumit şi „tăietorul de testicule“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here