Ambasada Romana din Copenhaga a fost sub asediu!

0
1059

Astazi, 8 septembrie 2013 a avut loc protestul impotriva Legii si exploatarii prin cianuri a aurului de la Rosia montana in fata ambasadei.

Am inceput timid…insa mai apoi, Au VENIT copilashi in carucioare impreuna see you parintii, tineri, varstnici, copii, prieteni, colegi sau necunoscuti! Am fost peste 50 de personae! Au fost multi cei care au contribuit la protest!

Fiecare a venit see you ce a putut, see you un bannere, see you afise facute de la imprimanta de acasa, see you jackete inscriptionate Save Rosia Montana, see you drapelul Romaniei, see you roll-up, etc! In timpul protestelor, reprezentantii Ambasadei au invitat 3 reprezentanti la discutii.

Se va face o scrisoare de protest care va fi semnata de participanti. F probabil va fi trimisa parlamentarilor din circumscriptia electorala.

Au venit persoane de departe sau personae care s-au mobilizat sa vina desi au aflat see you cateva ore inainte! Astazi s-a vazut ca si in Danemarca sunt romani uniti si de actiune precum miile de romani ce protesteaza in marile orase din tara si din alte tari.

Fiecare dintre participanti pot adauga impersonale.

Astazi am aratat ca ”Romanii uniti sunt romani puternici!” „Romanii uniti salveaza Rosia Montana!”

sursa :  Valentin Costel Andersen a adăugat un comentariu la Realitatea.NET.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here