Angajatorii din Danemarca şi Norvegia continuă să vină cu noi oferte de muncă pentru români

0
957

Angajatorii din Danemarca şi Norvegia continuă să vină cu noi oferte de muncă pentru români, prin reţeaua europeană Eures. Se caută mai ales ingineri şi IT-işti.

Angajatorii norvegieni au publicat joburi noi adresate specialiştilor români: caută ingineri supraveghetori, ingineri marini, ingineri conducte sub presiune, ingineri structuri şi inngineri-manageri de proiect.

Salariile oferite se încadrează între 60.000 şi 110.000 euro brut pe an, ceea ce reprezintă un salariu lunar cuprins între 5.000 şi 9.200 euro. Potrivit anunţurilor, se poate negocia şi un salariu mai mare, în funcţie de experienţă şi calificări.

Vezi lista posturilor în Norvegia şi cerinţele de angajare aici.

Potrivit realitatea-net, un angajator din Danemarca recrutează dezvoltatori , cunoscători de limbă engleză, cu cel puţin 3 ani experienţă în programul C# cu platforma.NET şi cu experienţă în LINQ, ORM, Silverlight si WPF, MVVM, Azure.

Salariul oferit va porni de la 3.300 euro pe lună, se oferă în plus asigurare medicală şi contribuţii la pensie. Vezi anunţul aici.

Un alt post disponibil pentru români în Danemarca este de Consultant senior Business Intelligence. Se cauză specialişti cu cel puţin 3 ani de experienţă iî Microsoft SQL Server BI Suite, inclusiv SSAS şi SSIS. Salariul va porni, de asemenea, de la 3.300 euro lunar. Detalii aici.

sursa : Angajatorii scandinavi cauta romani pe salarii de 5.000 euro. VEZI posturile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here