ANKARA A MANIFESTAT REACTIE LA HOTARIREA JUSTITIEI DANEZE

3
1364

Preşedintele Parlamentului Cemil Çiçek a manifestat reactie la hotarırea judecatoareasca a Tribunalului de la Copenhaga

Ankara manifesta reactie la hotarırea judecatoreasca la procesul RojTv. Preşedintele Parlamentului Cemil Çiçek a manifestat reactie la hotarırea judecatoareasca a Tribunalului de la Copenhaga ıntocmai: “poate gındi cineva ca, RojTv transmite emsiuni ın cadrul libertatii de exprimare? Sprijina, ıncurajeaza organizatia terorista; are legatura organica cu organizatia terorista ınsa nu a fost ınchis.” Şeful diplomatiei Ahmet Davutoğlu ın legatura cu hotarırea judecatoreasca de la Tribunalul din Copenhaga a subliniat ca, Danemarca a recunoscut ca, Roj Tv are legatura cu organizatia terorista.

Amintind ca, procesul juridic continua, Davutoğlu a afirmat “Se aşteapta sa fie facute cele necesare.” Davutoğlu a subliniat ca, tribunalul nu va putea hotarı ınchiderea canalului şi ultimul cuvınt apartine Televiziunii daneze. Ministrul pentru UE şi negociatorul şef Egemen Bağiş ın declaratia scrisa a folosit expresia:”hotarırea este o neşansa mare, o greşeala greu de recuperat. Acceptati ca, face propaganda organizatiei teroriste, ınsa nu ınchideti canalul. Este o ireponsabilitate. Hotarırea ıncurajeaza terorismul şi organizatia terorista.”

….http://www.trtromanian.com/trtworld/ro/newsDetail.aspx?HaberKodu=9a6476a0-6835-48c7-81b8-fe12a7009e33

 

3 COMENTARII

 1. Publicam daca apare ceva interesant cu si despre Danemarca in romaneste.

  Stirea este interesanta pentru ca Danemarca a dovedit, inca odata, ca ramine o tara care apara democratia, presa libera si drepturile omului.

  In cadrul redactiei s-au dus discutii si adus argumente pro si contra.

  Cazul ROJ TV kurd din DK, a fost unul pro.

  Cu stima,

  redactia

 2. Presa e pt oameni din ce in ce mai prosti. Uitati-va la articolul asta pe prima pagina, se repate de trei ori:
  „a manifestat reactie la hotarırea judecatoareasca a Tribunalului de la Copenhaga”

  in titlu si apoi de doua ori la rand, este cam iritant cand vrei sa citesti despre ceva si citesti de trei ori aceealsi lucru, pana sa ajungi la ceva amanunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here