Ariel Jacobs: Steaua a ştiut să joace foarte bine

0
989

„Nu am fost agresivi şi am dat prea multe spaţii Stelei”, a spus antrenorul FC Copenhaga, după meci. 

Antrenorul echipei FC Copenhaga, Ariel Jacobs, a declarat, joi seară, după remiza din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-1, şi ratarea calificării în 16-imile de finală ale Ligii Europa, că jucătorii săi nu au fost agresivi şi au acordat prea mult spaţiu adversarilor.

„În prima repriză nu am fost în joc, în partea a doua a fost mai bine. Dar a venit golul Stelei şi misiunea noastră s-a complicat. Am avut iniţiativa după eliminare, dar nu am ştiut să profităm de ocaziile avute. Steaua a ştiut să joace foarte bine. Am adus mingi în careul Stelei, dar nu am creat prea mult pericol. Cunosc tehnicitatea fotbalului românesc. Nu am fost agresivi şi am dat prea multe spaţii Stelei. Golul lui Rusescu putea fi evitat, am pierdut prea uşor mingea. Toată lumea plecase în atac şi am rămas descoperiţi”, a spus Jacobs la DolceSport.

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, joi, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa daneză FC Copenhaga, într-un meci din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, şi s-a calificat în 16-imile de finală ale competiţiei, ocupând primul loc în clasament.

Golurile au fost marcate de Rusescu ’73 pentru Steaua, respectiv Vetokele ’87 pentru FC Copenhaga.

În urma acestei remize, FC Copenhaga a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

 

http://m.rtv.net/article/56773

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here