AcasăFederația RusăArmata rusă continuă bombardamentele în Kiev și alte orașe ucrainene, la o...

Armata rusă continuă bombardamentele în Kiev și alte orașe ucrainene, la o săptămână de la declanșarea războiului împotriva Ucrainei

În urma exploziilor, au fost raportate mai multe victime în rândul civililor. Trupele lui Putin au intrat în Herson, primul oraș important pe care l-au cucerit în cele șapte zile de război. Potrivit autorităților din Ucraina, orașele din prima linie Harkov, Sumi și Mariupol încă rezistă în fața invaziei ruse. La Kiev sunt explozii puternice, în noaptea de miercuri spre joi.

Explozii puternice în centrul Kievului, în noaptea de miercuri spre joi Capitala Ucrainei e din nou sub bombardament. Cel puțin patru explozii puternice au fost raportate în Kiev, până la ora 2.30, în noaptea de miercuri spre joi, două dintre ele în centrul capitalei, iar alte două în apropierea unei stații de metrou, notează BBC.

Curtea Penală Internațională anunță că a început anchetarea Rusiei pentru crime de război Karim Khan, prim procurorul Curții Penale Internaționale, a declarat miercuri seară că a fost deschisă investigația privind acuzațiile de genocid aduse Rusiei după invadarea Ucrainei, anunță BBC.

SUA au livrat sute de rachete Ucrainei Sute de rachete Stinger fac parte din pachetului de ajutor de 350 de milioane de dolari pe care administrația Biden îl livrează Ucrainei, potrivit NBC News.

Citeşte întreaga ştire: LIVETEXT Război în Ucraina. Oficiali ucraineni confirmă că un prim oraș important a căzut în mâinile rușilor. Explozii puternice în Kiev


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura