AcasăDanemarcaAutoritatile daneze (Ambasada Danemarcei la Bucuresti traduce astfel de ştiri) sînt îngrozite...

Autoritatile daneze (Ambasada Danemarcei la Bucuresti traduce astfel de ştiri) sînt îngrozite sa afle ce fel de oameni sosesc zilnic din Romania. Va amintiti de Marian Clită, românul care a omorât o stewardesă într-un hotel din Copenhaga?

Un tânăr adus de părinți din Danemarca şi-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuţit Un tânăr de 23 de ani din Drobeta Turnu Severin şi-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuţit, după ce mama lui a plecat de acasă, la cumpărături. Tânărul a fost încătuşat şi se află în custodia Poliţiei, scrie News.ro.

Tânărul de 23 de ani şi-a înjunghiat mortal tatăl, de 54 de ani. Autorul este cunoscut cu probleme psihice şi chiar a fost internat în spitalul de boli psihice de la Gătaia, din judeţul Timiş.

În urmă cu două săptămâni, tânărul s-a externat şi a plecat în Danemarca. Părinţii, îngrijoraţi cu privire la starea acestuia, deoarece şi-a întrerupt tratamentul, l-au adus la domiciliu.

Luni, înainte de orele prânzului, mama a plecat de acasă, la cumpărături, iar la întoarcerea acasă şi-a auzit fiul strigând şi şi-a găsit soţul înjunghiat, însă încă în viaţă.

Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar până când poliţiştii şi medicii au sosit, bărbatul a decedat.

Poliţiştii au găsit şi arma crimei, un cuţit.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-tanar-adus-de-parinti-din-danemarca-si-a-ucis-tatal-cu-20-de-lovituri-de-cutit-929272

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca