Autoritatile daneze (Ambasada Danemarcei la Bucuresti traduce astfel de ştiri) sînt îngrozite sa afle ce fel de oameni sosesc zilnic din Romania. Va amintiti de Marian Clită, românul care a omorât o stewardesă într-un hotel din Copenhaga?

0
2657

Un tânăr adus de părinți din Danemarca şi-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuţit Un tânăr de 23 de ani din Drobeta Turnu Severin şi-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuţit, după ce mama lui a plecat de acasă, la cumpărături. Tânărul a fost încătuşat şi se află în custodia Poliţiei, scrie News.ro.

Tânărul de 23 de ani şi-a înjunghiat mortal tatăl, de 54 de ani. Autorul este cunoscut cu probleme psihice şi chiar a fost internat în spitalul de boli psihice de la Gătaia, din judeţul Timiş.

În urmă cu două săptămâni, tânărul s-a externat şi a plecat în Danemarca. Părinţii, îngrijoraţi cu privire la starea acestuia, deoarece şi-a întrerupt tratamentul, l-au adus la domiciliu.

Luni, înainte de orele prânzului, mama a plecat de acasă, la cumpărături, iar la întoarcerea acasă şi-a auzit fiul strigând şi şi-a găsit soţul înjunghiat, însă încă în viaţă.

Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar până când poliţiştii şi medicii au sosit, bărbatul a decedat.

Poliţiştii au găsit şi arma crimei, un cuţit.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-tanar-adus-de-parinti-din-danemarca-si-a-ucis-tatal-cu-20-de-lovituri-de-cutit-929272

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here