AcasăStiriBaschetbalistele sătmărene joacă în Danemarca

Baschetbalistele sătmărene joacă în Danemarca

Echipa de baschet CSM Satu Mare va susţine în această seară, cu începere de la ora 20:00, al doilea meci din FIBA Cup, în deplasare la SISU Gentofte, campioana ultimei ediţii din Danemarca. Antrenorul Dan Fleşeriu şi preşedintele secţiei de baschet Florin Mureşan au făcut deplasarea cu următoarele jucătoare: Khadijah Whittington, Annemarie Părău, Dara Kovacevic, Hajnalka Szlimak, Shanika Freeman, Andreea Orosz, Rada Giurgiu, Monica Ivan, Renata Szmutku, Anita Nagy şi Diana Moldoveanu. Din delegaţia sătmăreană mai fac parte, ca şi invitaţi speciali, primarul Dorel Coica şi viceprimarul Marcela Papici.
Despre echipa daneză am aflat că a pierdut în primul meci din FIBA Cup în deplasarea de la Chevakata (Rusia) cu 63-88, dar înfrângerea nu a fost la fel de clară ca şi anul trecut, când în dubla cu rusoaicele au cedat la 38, respectiv la 42 de puncte. S-au remarcat atunci Ida Tryggedsonn (19 puncte, 4 recuperări), Camila Blands (15p, 10 rec.) şi Marie Malone (12p, 10 rec.), alături de Iben Soltau (9p), Kiki Lund (6p) şi Tea Jergensen (2p), care au întregit lista marcatoarelor.
Meciul CSM-ului cu SISU Gentofte din Danemarca va putea fi urmărit, cu începere de la ora 20:00, pe www.kanalsport.dk/programoversigt. Transmisia va începe cu o avanpremieră a întâlnirii, programată la ora 19:30 pe acelaşi site.
Sâmbătă, 3 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, este programată la Satu Mare partida dintre CSM şi ICIM Arad, un derby al campionatului care ar putea consolida poziţia de lider a echipei sătmărene în cazul unei aşteptate victorii a formaţiei pregătite de Dan Fleşeriu. ICIM va veni la Satu Mare după o victorie obţinută în faţa Târgoviştei în etapa trecută. Până atunci să ţinem pumnii pentru fetele noastre, care pot obţine în această seară prima victorie din FIBA Cup.

 

 

Baschetbalistele sătmărene joacă în Danemarca

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
ak47 de pe forum on