AcasăStiriBogdan Mitrache : Aveti grija la cei care pretind ca sunt de...

Bogdan Mitrache : Aveti grija la cei care pretind ca sunt de la politia daneza

Bogdan Mitrache Aveti grija la cei care pretind ca sunt de la politie.

Am fost urmarit astazi de o masina „civila” un Opel Astra (maro deschis) de la scoala pana aproape acasa. La 20 de metri de casa m-au oprit si miau cerut permisul de conducere si yellowcardul. Doar unul dintre ei s-a dat jos din masina si mi-a aratat o legitimatie care arata cat de cat autentica din moment ce nu stiu cum ar trebui sa fie legitimatia si ce ar trebui sa scrie pe ea dar totusi veche.

Cei doi erau imbracati in civili si mi s-a parut suspect faptul ca nu mi-au cerut niciun act de la masina (masina avand numere de Romania) si tipul care s-a dat jos cand l-am luat tare si l-am intrebat dc m-a oprit s-a cam speriat. A urcat in masina cu actele iar dupa 1 minut a venit inapoi cu ele si m-a intrebat a cui este masina. S-au urcat in masina si au plecat.

Am fost inspirat sa le iau numarul de inmatriculare al masinii pacat ca nu am reusit sa fac si poza la masina si lor.

Dupa ce au plecat am verificat numarul de inmatriculare care apartinea altei masini dupa care am sunat la politie si miau confirmat ca nu sunt de la politie. Au fost dati in urmarire si sper sa fie prinsi.

 

sursa : Bogdan Mitrache

 

comentariu :

Nicolaie Roberth si pe mine m-a oprit in ØLGOD,si era civil dar avea o geaca pe care scria politi si avea si o statie la el in geaca,,,ce ma mirat ca m-a urmarit cu o SKODA OCTAVIA verde,masina particulara cica au voie.a stat la panda ca si in romania nici nu mi-am dar seama,fiinca nu aveam centura m-ia dat 1500kr.amenda,precizez era singur in masina si ploa f.f. tare,plus ca avea si ochelari,nu am platit amenda care a venit pe adresa care o aveam si dupa 2 luni m-ia venit iar scrisoare ca daca nu platesc fac puscarie 6 zile,adica 250kr. pe zi,pana la urma am platit.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca