Costel Gâlcă (46 de ani) a făcut o alegere foarte, foarte surprinzătoare. Aflat pe lista CFR-ului, fostul antrenor de la FCSB a ales să semneze cu Vejle Boldklub, ocupanta ultimului loc din prima ligă a Danemarcei.

Conform digisport.ro, prezentarea oficială a fostului mijlocaş defensiv al echipei naţionale va avea loc miecuri, în cadrul unei conferinţe de presă, după ce noul său club va reuşi să ajungă la un numitor comun cu Adolfo Sormani, actualul tehnician, pentru încetarea raporturilor contractuale.

Pentru Costel Gâlcă, semnarea contractului cu Vejle e echivalentă cu revenirea în în fotbal după un an şi patru luni de pauză. Antrenorul care i-a adus tripla FCSB-ului în sezonul 2014/2014 nu mai antrenase din noiembrie 2017, când se despărţise de saudiţii de la Al-Feiha.

La capătul primelor 24 de etape din actualul sezon, Vejle este pe ultimul loc în Danemarca, al 14-lea, cu doar 19 puncte, două sub Vendyssel şi Hobro, echipele de deasupra.

De-a lungul istoriei, Vejle Boldklub a adunat cinci titluri de campioană în Danemarca, dar ultimul a fost cucerit tocmai în 1984, cu un an înainte să fie eliminată de Steaua în primul tur al Cupei Campionilor Europeni. În plus, Vejle BB mai are în palmares şase Cupe ale Danemarcei.

7,2 milioane de euro valorează lotul lui Velje, cel mai bine cotat fotbalist fiind Allan Sousa, un atacant brazilian de 22 de ani.

mai mult la : www.digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here