Breaking news. Patru bărbaţi arestaţi după ce au tâlhărit un cetăţean danez într-un apartament din Capitală

0
871

Patru bărbaţi au fost arestaţi după ce ar fi tâlhărit un cetăţean danez într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, de la care au luat un inel din platină cu diamante şi un ceas de colecţie, un alt suspect fiind căutat de poliţişti, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă.

Poliţiştii bucureşteni au identificat şi reţinut sâmbătă, la mai puţin de 36 de ore de la comiterea faptei, patru bărbaţi suspectaţi de săvârşirea unei tâlhării asupra unui cetăţean străin, prin declinarea în fals a calităţii de poliţişti, se arată într-un comunicat de presă de duminică al Poliţiei Capitalei.

Din cercetările făcute de judiciariştii bucureşteni a rezultat că, în dimineaţa zilei de 30 decembrie 2012, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 43 de ani, ar fi stabilit să fure de la un cetăţean străin un inel din platină cu diamante şi un ceas de colecţie.

„Pentru a putea pune în aplicare hotărârea luată, trei dintre suspecţi, care de altfel îl cunoşteau pe cetăţeanul străin, ar fi hotărât să-l invite pe acesta la domiciliul unuia dintre ei, pentru a consuma alcool şi droguri. Ceilalţi doi urmau să folosească acest prilej pentru ca, prin ameninţări şi violenţă, să-l deposedeze pe străin de bunurile sale”, a precizat Poliţia Capitalei.

Astfel, suspecţii s-au întâlnit cu cetăţeanul danez joi, 3 ianuarie, ocazie cu care i-au propus să consume droguri şi băuturi alcoolice la domiciliul unuia dintre ei. Acesta s-ar fi arătat dispus să facă acest lucru, ba mai mult, le-ar fi înmânat un telefon mobil pe care suspecţii să-l vândă, iar cu banii obţinuţi să cumpere stupefiante.

mai mult :

Patru bărbaţi arestaţi după ce au tâlhărit un cetăţean danez într-un apartament din Capitală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here