CE GAFA! Ce au scris ziaristii danezi langa poza lui Rapa in presa de astazi din Danemarca, inainte de Aalborg – Steaua.

0
1082

Presa din Danemarca vorbeste astazi numai despre Aalborg – Steaua, meciul care decide calificarea in primavara pentru danezi.

-3354_5

O eroare a aparut insa in unul din ziarele centrale din Danemarca. Ziaristii danezi l-au confundat pe Szukala cu Rapa. (foto mai jos)

Szukala va lipsi in meciul cu Aalborg din Europa League, fiind suspendat. In aceeasi situatie este si Andrei Prepelita. Galca nu va putea conta nici pe Rusescu si Iancu, accidentati.

Stelistii au plecat din Romania de la -1 in grad si s-au antrenat in Danemarca la 5-6 grade, temperatura locala la Aalborg.

Galca si Keseru au sustinut conferinta de presa inaintea antrenamentului oficial, la care au asistat si cativa romani in tribuna.

Intrebat cine va fi inlocuitorul lui Prepelita, Galca a spus ca numele acestuia va incepe cu litera „B”, dar apoi s-a razgandit.

„Inlocuitorul lui Prepelita o sa fie jucatorul aflat in cea mai buna forma. Nu pot sa va zic, numele lui incepe cu B. Bourceanu sau Breveeld. Dar poate sa vina Filip din spate si sa joace din nou la mijloc, asa cum a mai facut-o”, a declarat Galca, care asteapta un meci mai dificil decat cel de la Bucuresti, cand Steaua s-a impus cu 6-0.

„Aalborg o sa fie mai de graba echipa din prima repriza de la Bucuresti, nu ma astept la un meci usor”, a spus antrenorul Stelei.

Keseru a anuntat ca nu vrea sa fie golgheter in Europa League, desi e in pozitie favorabila pentru acest premiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here