AcasăStiriClujeanul Sorin Prunar invita romanii din Danemarca la cea mai tare gala...

Clujeanul Sorin Prunar invita romanii din Danemarca la cea mai tare gala de MMA profesionisti din Scandinavia

Gala MMA va fi televizata de tv2sport si extrabladet.

Aici este un ink

Clujeanul a plecat în Danemarca pentru a-şi îndeplini un vis mai vechi, acela de a practica lupte în cuşcă. „Mixed Martial Arts“ este un sport de contact extrem, dar performanţele lui Sorin sunt notabile.

Sorin Prunar s-a năcut la Cluj, dar a ales să păsească ţara în urmă cu trei ani, pentru o viaţă mai bună. A plecat într-o ţară nordică, Danemarca, unde nivelul de trai este net superior României. A muncit cu acte în regulă ca distribuitor de ziare, iar apoi a intrat în contact cu oameni care l-au ajutat să-şi îndeplinească visul: acela de a participa la gale de lupte în cuşcă. Mixed Martial Arts este cel mai complex şi mai tehnic sport de contact, fiind o combinaţie între mai multe categorii a artelor marţiale.

Meciurile se desfăşoară în trei runde a câte cinci minute, iar lupta este permisă atât în picioare, cât şi la nivelul solului. Prunar face parte din clubul Colosseum, care de-a lungul timpului a lansat mulţi luptători de valoare.

„În Aarhus nivelul MMA este foarte ridicat, deoarece de la clubul Colosseum, din care fac parte şi eu, s-au ridicat mulţi luptători foarte buni care au câştigat competiţii importante în Europa şi în lume. În acest sport ai nevoie de antrenamente zilnice, alimentaţie şi suplimente nutritive, dar şi de echipament, care nu este tocmai ieftin“, spune Sorin.

Vrea să deschidă o sală în România

Sorin se simte excelent în ţara lui Hamlet, care i-a oferit oportunitatea de a participa la numeroase competiţii importante din întreaga lume şi de a obţine rezultate notabile. Pe viitor se gândeşte să-şi deschidă o sală de MMA şi în Cluj. Deocamdată este mulţumit cu viaţa sa de acolo, dar speră că în viitor lucrurile se vor schimba şi la noi şi va reveni acasă.

sursa si articol complet la Adevarul:

Sorin Cristian Prunar, campionul din cuşcă

 

mai multe:

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca