Compania antivirus româneasca Bitdefender securizeaza infrastructura IT a Guvernului Danemarcei

0
709

Solutiile de securitate Bitdefender, create in Romania, au fost selectate de Agentia de Modernizare a Administratiei Publice din Danemarca, pentru protejarea infrastructurii IT a institutiilor din cadrul Guvernului.

Agentia de Modernizare daneza a evaluat calitatea tehnologiilor Bitdefender ca fiind intre „foarte buna si excelenta”.

bitdefender1

„Suntem mandri ca Guvernul Danemarcei a ales tehnologii din Romania, in urma unei competitii cu unele dintre cele mai puternice branduri de securitate din lume. Este inca o dovada a faptului ca inteligenta romaneasca este foarte apreciata in lume.
Legat de aceasta recunoastere, Bitdefender a demarat […] campania de brand Bitdefender – inteligenta din Romania, care isi propune sa vorbeasca despre succesele romanilor la nivel international, despre faptul ca se poate ca un lucru facut de romani, ingloband inteligenta romaneasca, sa devina un reper la nivel global si sa fie apreciat in intreaga lume”, a declarat Florin Talpes, CEO al Bitdefender.

Urmare a selectiei realizate de agentia daneza, specialistii Bitdefender implementeaza solutiile Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), GravityZone Security for Endpoints si Cloud Security for Endpoints (Small Office Security) intr-o intreaga serie de ministere si institutii publice din Danemarca.

http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/antivirus/bitdefender-securizeaza-infrastructura-it-a-guvernului-danemarcei-1346460

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here