Costel Gâlcă (47 de ani) e tehnicianul de numele căruia se leagă ultimele performanţe fotbalistice ale celor de la FCSB.

Acum, fostul internaţional antrenează în Danemarca, la Vejle, fiind adus pentru a salva echipa de la retrogradare. În weekend, elevii lui Gâlcă au făcut un pas mare spre atingerea obiectivului, câştigând turul primului play-off pentru salvare, în deplasare. Urmează returul, acasă, şi apoi, în caz de succes, încă un play-off decisiv.
„Adevărul“: Cum vă merge în Danemarca? Costel Gâlcă: Foarte bine. Am progresat mult. Puteam să ne asigurăm rămânerea în prima ligă, încă din sezonul regulat, însă am avut două meciuri cu probleme mari de arbitraj în care am rămas în zece oameni de fiecare dată sau am luat gol dintr-un corner care n-a fost. Din păcate, aici nu toţi arbitrii sunt profesionişti şi am avut ghinion cu doi dintre ei care n-au prins o zi foarte bună.
Campionatul din Danemarca e peste Liga I? Da. E, în primul rând, mult mai intens. Iar în fiecare echipă sunt vreo doi jucători foarte buni, care fac diferenţa pe teren. Şi, bănuiesc că există o relaţie mult mai civilizată între antrenor şi conducere… De asta nici nu mai vorbesc. Discutăm cam o dată pe săptămână, însă despre lucruri generale.

Citeste mai mult: adev.ro/prg60i

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here