AcasăCopenhagaCrima îngrozitoare în Danemarca. Trunchiul decapitat şi fără membre găsit în largul...

Crima îngrozitoare în Danemarca. Trunchiul decapitat şi fără membre găsit în largul coastelor daneze, identificat ca fiind al jurnalistei dispărute din submarinul inventatorului Peter Madsen

Poliţia daneză a anunţat marţi că un trunchi omenesc găsit la malul mării, în Copenhaga, a fost identificat ca fiind al jurnalistei suedeze Kim Wall, care a murit la bordul submarinului Nautilus, al unui inventator danez, relatează Reuters. Wall a fost văzută ultima oară pe 10 august, plecând într-o călătorie pe un submarin împreună cu inventatorul Peter Madsen.
„ADN-urile trunchiului şi al lui Kim Wall se potrivesc”, a anunţat Poliţia din Copenhaga într-un mesaj postat pe Twitter. „Avem de-a face cu un trunchi ale cărui braţe, picioare şi cap au fost tăiate deliberat”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Copenhaga, Jens Moller.
Submarinul s-a scufundat la câteva ore după ce a început căutarea lui Wall, iar Madsen a fost acuzat de omor prin neglijenţă. Proprietarul submarinului artizanal danez Nautilus a declarat că jurnalista suedeză dată dispărută din 11 august a murit accidental, la bordul submersibilului şi că i-a aruncat trupul în mare, a anunţat luni poliţia daneză. El a declarat iniţial că a lăsat-o în siguranţă în apropiere de Copenhaga, însă a spus, ulterior, că a jurnalista a murit într-un accident. Poliţia din Copenhaga urma să ofere detalii miercuri, într-o conferinţă de presă.

Citeste mai mult: adev.ro/ov3vnu

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca