AcasăCopenhagaCu număr record de infectări, dar puține spitalizări, Danemarca trece prin valul...

Cu număr record de infectări, dar puține spitalizări, Danemarca trece prin valul Omicron fără restricții: „Acesta a fost contractul cu oamenii”

Ministrul Sănătății Magnus Heunicke a admis că țara nu a depășit pandemia. Dar a spus că este oportun ca țara să beneficieze de pe urma faptului că populația este în mare parte vaccinată, iar Omicron e o variantă virală care provoacă forme mai ușoare ale bolii.

-

„Am promis oamenilor că vom ridica restricțiile imediat ce vom putea. Dar dacă vom avea o nouă variantă, dacă vom afla că vaccinurile nu sunt la fel de eficiente, atunci nu vom ezita să facem ce este necesar”, a spus ministrul Sănătății de la Copenhaga, potrivit New York Times.

După aproape doi ani de pandemie, normalitatea din Danemarca, una dintre cele mai eficiente țări în combaterea coronavirusului, arată așa: 5,8 milioane de cetățeni trăiesc fără restricții, deși aproape 1% dintre ei au fost testați pozitiv în fiecare zi a săptămânii trecute. Țara are în acest moment una dintre cele mai mari rate de infectare din lume, iar spitalizările au ajuns și ele la un record în pandemie.

Citeşte întreaga ştire: Cu număr record de infectări, dar puține spitalizări, Danemarca trece prin valul Omicron fără restricții: „Acesta a fost contractul cu oamenii”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

„Doi dictatori se legănau, pe o pânză de păianjen” Xi Jinping...

Xi Jinping a ajuns în Rusia ➥ Președintele Chinei este primul șef de stat care se vede cu Putin după condamnarea CPI. ➥ Rusia și China...