AcasăStiriCum a câștigat DANEMARCA, favorita caselor de pariuri

Cum a câștigat DANEMARCA, favorita caselor de pariuri

CEZAR OUATU s-a clasat pe locul 13 la EUROVISION 2013. Cine ne-a dat puncte

CÂȘTIGĂTOAREA EUROVISION 2013, Emmelie de Forest, are 20 de ani, o mamă daneyă și un tată suedez. Cântă de la o vârstă fragedă, prezentarea sa de pe site-ul oficial Eurovision susținând că a făcut turnee în întreaga țară de la vârsta de 14 ani, cântând alături de muzicianul scoțian Fraser Neill, cântece folk și cover-uri faimoase.

Studiază la Conservatorul din Copenhaga și și-a lansat primul album, Only Teardrops, pe 6 mai, înainte de a cîștiga FINALA EUROVISON 2013.

Tânăra de 20 de ani are o particularitate aparte, nu cântă niciodată încălțată, ci numai desculță. De altfel, ea a postat pe contul său de Twitter o fotografie cu picioarele sale goale, în Camera Verde de la Eurovision, spunând că ”E prea cald la Malmo”.

La fel ca și în cazul Suediei anul trecut, toate casele de pariuri o cotau pe Emmelie de Forest drept câștigătoare. Și au avut dreptate.

 „Cum am auzit cântecul, m-am îndrăgostit de el. Are un aer melancolic, e despre răyboi și pace, atât într-o relație, cât și în lume, așa că oricine poate simți la fel”, povestește Emmelie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/eurovision-2013-cum-a-ca-tigat-danemarca-favorita-caselor-de-pariuri_1183937.html#ixzz2TgqjU2RC
Follow us: @realitatea on Twitter

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
alin on