AcasăCopenhagaDanemarca ar putea impune controlul pașapoartelor la frontiera cu Germania (prim-ministru)

Danemarca ar putea impune controlul pașapoartelor la frontiera cu Germania (prim-ministru)

-

Exact ce am prevazut. Adio intratu’ cu buletinu’. Sa vezi iures la Pasapoarte. Sa vezi spagi pentru procesare rapida, sa vezi blesteme pentru taxele de emitere a documentelor. 2016 începe frumos ! ?

Danemarca ar putea impune în curând controlul pașapoartelor la frontiera cu Germania pentru a stopa fluxul de migranți în țară, a declarat vineri prim-ministrul Lars Lokke Rasmussen, citat de agenția DPA.

„Noi nu mai vrem să vedem din nou refugiați și migranți pe autostrăzile noastre. Vrem să asigurăm liniștea și ordinea”, a afirmat el în mesajul său de Anul Nou.

„S-ar putea crea o situație în care avem nevoie să introducem controlul la frontiera cu Germania, dacă decidem că acest lucru este cel mai bun pentru Danemarca”, a adăugat Rasmussen.


Controalele au fost deja înăsprite între Danemarca și Suedia prin identificarea călătorilor care vin cu autobuzul, trenul sau cu feribotul, amintește DPA.

Pentru prima dată din anii 1950, începând de luni șoferii care trec podul Öresund ce leagă cele două țări nordice vor trebui să arate pașapoartele lor.

AGERPRES/(AS — editor: Sorin Calciu)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Trei surori sărace din Vaslui au cucerit universitățile europene. Iuliana studiaza...

0
Izabela, Iuliana și Alexandra, trei susrori provenite dintr-o familie cu posibilități materiale reduse, au reușit să ajungă la facultăți europene prin forțe proprii. Iuliana Dima...