AcasăCopenhagaDanemarca îşi redeschide de la 1 mai graniţele pentru cetăţenii vaccinați din...

Danemarca îşi redeschide de la 1 mai graniţele pentru cetăţenii vaccinați din ţări ale UE sau Schengen cu rate de infectare scăzute

-

Danemarca va permite din mai accesul pe teritoriul său al cetăţenilor din ţări ale Uniunii Europene şi din spaţiul Schengen, dacă sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, a anunţat Ministerul danez de Externe, într-un comunicat citat miercuri de Reuters.

De la 1 mai, persoanele vaccinate complet, inclusiv turişti, din ţările Uniunii Europene sau ale spaţiului Schengen în care ratele de infectare sunt scăzute vor avea permisiunea de a intra în Danemarca fără a li se cere să prezinte un test negativ de coronavirus sau să intre în carantină, conform surselor citate.

Din 14 mai, va fi eliminată şi cerinţa de a prezenta un motiv justificat pentru intrarea în ţară, pentru străinii din ţări din spaţiul Schengen cu rate de infectare scăzute sau medii, fiind totodată ridicat de la 30 la 60 la 100.000 de locuitori pragul incidenţei de la care ţările sunt considerate pe „lista roşie”.

mai mult la  /www.g4media.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Un număr impresionant de candidați de origine română vor participa la...

Un număr impresionant de candidați de origine română vor participa la alegerile locale și regionale din Danemarca. Semn clar din partea românilor “Viitorul nostru...

Nyhavn de Craciun