Turistii din Romania pot intra in Danemarca incepand de sambata, 27 iunie, doar daca dovedesc ca au o rezervare de cel putin 6 nopti la o unitate de cazare din tara nordica, au informat in dupa-amiaza zilei de vineri, 26 iunie, oficialii Ambasadei Romaniei la Copenhaga.

Clarificarea vine in contextul in care administratia tarii nordice a anuntat in dimineata aceleiasi zile ca accesul cetatenilor romani va fi interzis, din cauza inmultirii cazurilor de COVID-19. Romania s-ar fi adaugat unei liste de alte cinci tari (Marea Britanie, Irlanda, Portugalia, Malta si cea mai mare parte a Suediei) care se confrunta in aceasta perioada cu probleme de sanatate publica.

„Turistii din Romania pot intra in Danemarca cu conditia sa prezinte o rezervare de, cel putin, 6 nopti la un hotel, casa de vacanta sau casa inchiriata in regim privat (care sa contina toate numele celor care au rezervat si perioada rezervata)”, se arata in postarea facuta pe Facebook de reprezentantii Ambasadei Romaniei in Danemarca.

mai mult la   /m.ziare.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.