Midtjylland, o formație din Danemarca, va muta practic tribunele în parcarea stadionului care va putea găzdui până la 10.000 de mașini. ”Așa ne răsplătim cei mai loiali fani”, anunță liderul din Danemarca.

Pandemia de coronavirus va lăsa pustii tribunele pentru o foarte lungă perioadă de timp, cele mai pesimiste teorii vorbind de până la 18 luni de fotbal cu porțile închise.

Totuși, cineva a avut o idee genială care să nu încalce legea și distanțarea socială. În Danemarca s-a propus soluția originală a unei arene drive-in. Liderul primei ligi, Midtjylland, a propus un proiect, ce ar da posibilitatea de a urmări live meciurile pentru maximum 10.000 de fani.

Confortabil și extrem de sigur. În propriile mașini, staționate în parcarea MCH Arena, din orașul Herning, având 2.000 de locuri capacitate!

„ne-am gândit, împreună cu autoritățile locale, să amplasăm mai multe ecrane gigant și, în parteneriat, cu un post de radio, să asigurăm suporterilor noștri și un comentariu la meci, în așa fel încât să se simtă ca și cum ar fi în tribună.

mai mult la  /www.gsp.ro/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.