AcasăPrima paginaDanemarca, un mic ''Gica-contra'', la conducerea UE de la 1 ianuarie

Danemarca, un mic ”Gica-contra”, la conducerea UE de la 1 ianuarie

(n.r. de ras in hohote  a fost  ieri, 3 ianuarie,  cand DK a preluat sefia europeana si  toate autobuzele din Copenhaga au afisat drapelul EU impreuna cu cel danez, asta desi majoritatii danezilor le vine cu flegma cand se gandesc la restul Europei… cat de falsi pot fi micutzii… ;  ne-am uitat la fetzele lor in statii, se uiteau la steagul EU cam cum se uita un arborigin cand i se caca un cangur in fata casei )

Instalata la conducerea rotativa a UE, pentru sase luni, incepand cu 1 ianuarie 2012, Danemarca nu numai ca va avea un cuvant mai greu de spus in problemele europene, dar il va si spune.

Mai buna coroana, decat euro

De altfel, Danemarca si-a afirmat totdeauna propria personalitate, obtinand, in 1993, trei exceptii majore de la regulile europene. Ele privesc apararea comuna, cooperarea judiciara si cetatenia europeana, pentru care danezii inteleg sa-si aplice regulilor lor, conform traditiilor proprii, dar si conform vointei exprimate de cetateni, noteaza Le Figaro.

Ca urmare, Danemarca n-a intrat in zona euro, nu a adoptat moneda unica si foloseste, ca si in trecut, coroana daneza (DKK).

….Danemarca, un mic ”Gica-contra”, la conducerea UE de la 1 ianuarie

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

 1. „ne-am uitat la fetzele lor in statii, se uiteau la steagul EU cam cum se uita un arborigin cand i se caca un cangur in fata casei”

  Cam asa ar trebui sa se uite si alte natiuni la steagul EU. Nu este decat un nou URSS, dar cu pretentii mai democratice, desi structura este f asemanatoare cu ce a fostului URSS
  mai discutam dupa ce adopta si Romania moneda euro… atunci o sa fie jale mare….

 2. @emil, stai sa vezi ce tragedie o sa fie pentru micii producatori cand or incepe sa-si impuna regulile lor rigide si nerealiste. Asta o sa inchida o gramada de firmulite care isi croiesc greu drum prin toate conditiile lor si care nu au finantele necesare sa le poata aplica.

 3. criza actuala face deja asta in toate tarile, micii producatori si micile afaceri vor dispare
  nu vor ramane decat corporatiile care au in buzunar politicienii
  dupa cate vad ne iau astia prin incercuire, pe o parte criza pe alta EU si noi ne certam ca fraierii in privinta unui partid sau altul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca