Danezii îi amenință pe steliști: „Să facem împreună un IAD, pentru ca să mergem cu toții în RAI”

0
777

Ariel Jacobs, antrenorul formației FC Copenhaga, a făcut un apel la fanii vikingilor să creeze o atmosferă incendiară la partida de mâine seară cu Steaua, decisivă pentru calificarea în primăvara europeană.

Steaua va susține mâine seară (ora 20.00, în direct la Pro TV, Digi Sport, Dolce Sport) ultima partidă din carul Grupei E a Ligii Europa, în deplasare, cu FC Copenhaga. Steaua are mai multe variante de calificare: fie bate și termină grupa pe primul loc, fie face un egal, fie pierde, dar neapărat la o diferență de maximum un gol și cu condiția să puncteze în deplasare.

Danezii au făcut apel la suporteri să facă iadul pe stadion pentru a-i timora pe români. „Nu va fi uşor cu Steaua, echipă care porneşte cu un avantaj în acest meci, ţinând cont că un egal sau chiar o înfrângere în anumite condiţii o pot califica. Jucătorii sunt conşienţi de acest lucru, dar după victoria cu Molde vom încerca să învingem şi Steaua. Sprijinul fanilor noştri va fi mai important ca niciodată în aceste circumstanţe speciale. Mesajul meu pentru jucători şi suporteri este să creăm împreună un iad, pentru ca apoi să mergem cu toţii în rai. Este o provocare importantă pentru noi. Sunt convins că putem obţine victoria, avem experienţa necesară. În meciurile cruciale am jucat mereu bine, sper că va fi la fel şi de această dată”, a spus belgianul Ariel Jacobs, antrenorul danezilor, pe site-ul oficial al clubului.

http://m.evz.ro/news/1014354

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here