Danezul Gravesen face avere pe bursa

0
981

A fost unul dintre cei mai excentrici jucatori din istoria fotbalului. La 38 de ani, danezul Thomas Gravesen este un nume care inca produce frisoane in tara noastra.


Chiar daca au trecut peste 11 ani de la golul  marcat pe fostul ”Lia Manoliu” de la jumatatea terenului, intr-un halucinant Romania – Danemarca 2-5, Thomas Gravesen inca n-a fost uitat de microbisti. Numele sau este readus in prim-plan de vestea ca s-a imbogatit jucand pe Bursa; presa engleza scrie ca fostul ”Party-boy” a facut peste 100 de milioane de euro din investitii bursiere! In prezent, Gravesen s-a mutat la Las Vegas, acolo unde traieste o noua poveste de dragoste, alaturi de Kamilla Persse, top-model din Cehia; divortul de Kira Eggers (actrita de filme porno) l-a smuls pe Thomas Gravesen din stilul de viata destrabalat.

”Am avut probleme cu jocurile de noroc, dar acum e doar un hobby. Nu joc mult, viata mea e normala, chiar daca am atatia bani. Vreau sa raman pentru totdeauna in State, la Las Vegas”, a declarat danezul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here