Delegaţie a Comisiei pentru politică externă, în vizită în Danemarca

0
972

O delegaţie a Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaţilor condusă de Borbély László, preşedintele Comisiei, a efectuat, în perioada 9-11 aprilie, o vizită oficială în Regatul Danemarcei, arată un comunicat de presă.
Din delegaţie au făcut parte doamna vicepreşedinte Natalia Intotero şi domnul deputat Dan Laurenţiu Tocuţ, secretar al Comisiei.
Delegaţia a avut o întâlnire la Ministerul danez al Mediului cu Mikkel Aare-Hansen, secretar general adjunct al ministerului, o întâlnire la Folketing cu Jeppe Kofod, preşedintele Comitetului parlamentar pentru politică externă şi membri ai Comisiilor pentru afaceri europene şi pentru egalitate de şanse, precum şi o întâlnire la Ministerul Afacerilor Externe cu Michael Zilmer-Johns, secretar de stat, directorul politic al ministerului.
La Ministerul Mediului din Danemarca, preşedintele Borbély a mulţumit pentru sprijinul constant acordat României încă din perioada de pre-aderare (în valoare de aproape 50 milioane euro) şi a prezentat principalele preocupări ale ţării noastre pentru securitatea energetică, dezvoltarea surselor regenerabile, colectarea deşeurilor, îmbunătăţirea calităţii apei şi a aerului.

Delegatie a Comisiei pentru politica externa, in vizita in Danemarca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here