Echipa CESPeT face o vizită de studiu în Danemarca

0
1008

                                             (foto: Universitatea Iasi)

În perioada 22-26 aprilie 2013 un grup de experţi ai proiectului Cerinţe Educaţionale Speciale pentru Toţi – CESPeT va efectua cea de-a treia vizită de studiu în Danemarca, la VIA University College – Aarhus. În cadrul acestei deplasări se va desfăşura şi Conferinţa de prezentare a rezultatelor proiectului – cu accent pe studiul comparativ România-Danemarca – şi se vor prezenta şi difuza volumele: 4D în Educaţie şi CESPeT – Ghid de Bune Practici. Activităţile derulate în cadrul acestei vizite de studiu îşi propun şi identificarea de posibilităţi pentru dezvoltarea unor viitoare parteneriate educaţionale.

Delegaţia este compusă din 23 de experţi ai Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” şi ai Inspectoratelor Şcolare Judeţene din Botoşani, Brăila, Iaşi, Maramureş, Mureş, Vaslui, dintre care: 3 membri ai echipei de management, 9 experţi pe termen lung şi 11 experţi pe termen scurt.

Proiectul Cerinţe Educaţionale Speciale pentru Toţi – CESPeT are ca obiectiv general creşterea accesului la programe educaţionale formale şi nonformale a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale aflaţi în abandon şi risc de abandon şcolar, în vederea integrării lor socio-profesionale.

mai mult la :

Echipa CESPeT face o vizită de studiu în Danemarca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here