Prin voturile voastre Alianța 2020 USR PLUS va trimite în Parlamentul European 8 parlamentari.

Nu avem cuvinte să vă mulțumim tuturor celor care ne-ați votat, tuturor românilor din Danemarca care au mers zeci, sute de kilometri și care au stat ore în șir la coadă pentru a-și exprima votul, cât şi celor care ați fi vrut să o faceți, dar nu ați reuşit. Voi sunteți eroii noștri și împreună vom schimba România!

Falimentul moral și organizatoric al statului român este clar: numărul insuficient de secții de votare, (în ciuda petițiilor înaintate în lunile ianuarie și februarie către MAE, AEP și Ambasada României în Danemarca de către colegii noștri, când am cerut 10 secții de votare în Danemarca, dintre care două în regiunea Sjælland), legea arhaică a scrierii de mână a datelor personale atunci când ele sunt verificate și disponibile electronic, spațiile improprii în care s-au organizat multe din secțiile de votare. De aceea, responsabilii trebuie să răspundă de îndată!

Noi, reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS din Danemarca vom propune toate măsurile necesare pentru a ne asigura că problemele întâmpinate în data de 26 Mai 2019 nu vor apărea din nou la Alegerile Prezidențiale din toamnă şi veți avea toate condițiile pentru a vă putea exercita acest drept. Vă vom ține la curent în legătură cu acest demers pe paginile noastre oficiale: Susținători USR Danemarca și PLUS Danemarca.

Totodată, suntem alături de cei cărora acest drept constituțional le-a fost refuzat. Alianța 2020 USR PLUS oferă sprijin juridic tuturor românilor din diaspora care vor să se adreseze justiției în legătură cu votul din 26 mai. Mai multe detalii găsiți aici: https://www.usrplus.ro/euro

Haideți alături de noi!

Înscriere


sau
https://www.ro.plus/adeziune

Remus Pușpan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here