AcasăPrima paginaFermieri pentru Danemarca

Fermieri pentru Danemarca

Fermierii care vor să lucreze în străinătate au la dispoziție 20 de locuri de muncă la diverse ferme de creștere a animalelor din regiunea Jytland, Danemarca. Salariul este de aproximativ 1.260 de euro brut lunar. Se scad contribuția socială, chiria lunară și impozitul. Unii angajatori oferă cazare chiar lângă ferme, contra cost, alții vă pot ajuta să găsiți cazare în apropiere. Chiria plătită este între 200 și 300 de euro/lună.
Se lucrează 37 de ore săptămânal. Animalele sunt îngrijite de la naștere până la sacrificare. Cei care vor fi angajați ajută la nașterea animalelor, la hrănire, vor curăța grajdurile și vor sorta animalele după mărime. Dacă se fac ore suplimentare, acestea se plătesc conform contractului de muncă.
Angajatorii caută, prin Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Candidații trebuie să cunoască engleza foarte bine și să fi absolvit liceul agricol (sau o facultate cu profil agricol, în 2011), specializările zootehnie și medicină veterinară.
Durata contractului este de 6-18 luni. Termenul limită pentru aplicare este 11 aprilie. Informații suplimentare se pot obține la telefon 021/31.39.141.

Fermieri pentru Danemarca

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. sal.Ma numesc Marius Olariu si stau in comitetul de conducere al sinducatului 3F AARHUS- DEN GRØNE GRUPE,si lupt ptr ca romanii ce lucreaza in acest domeniu sa i-si stie drepturile nu numai obligatiile!!!ma puteti contacta pe e-mail :marius_d_olariu@yahoo.com sau faceboock marius olariu.

  2. ma numesc ion ivancea am 42 de ani asi dori sa lucrez la o ferma de animale an danemarca.am mai lucrat an agricultura an marea britanie 4 ani va rog spunetimi daca gassc un loc la dumneavoastra, va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca