Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, a provocat o adevarata rumoare internationala

0
973

Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, a provocat o adevarata rumoare internationala, dar si imbufnarea vizibila a Primei Doamne a Statelor Unite, dupa ce, in tribuna oficiala de la Johannesburg, in timpul comemorarii fostului lider sud-african Nelson Mandela, s-a distrat impreuna cu Barack Obama si cu premierul Marii Britanii, David Cameron.

Fotografiile cu cei trei razand cu gura pana la urechi in timp ce Michelle Obama sta imbufnata intr-o parte, aruncandu-le cate o privire plina de reprosuri, au facut inconjurul lumii, iar Helle Thorning-Schmidt a ajuns in atentia presei.

Daily Mail scrie ca sefa guvernului danez are 46 de ani, este renumita pentru aparitiile spectaculoase la diferite evenimente oficiale si este chiar supranumita „Gucci Helle”.

Porecla si-a primit-o atunci cand s-a imbarcat pe un avion militar, cu destinatia Libia, in plin razboi, purtand o jacheta de camuflaj, pantofi cu toc si o geanta Gucci, rosie ca focul. Presa daneza a titrat atunci: „Helle si-a dus poseta la razboi”.

Plina de sex-appeal, Helle Thorning-Schmidt, in varsta de 46 de ani, a beneficiat din plin de atentia jurnalistilor, aparitiile sale contribuind la succesul electoral din 2011.

Helle este casatorita cu fiul fostului lider al laburistilor britanici, Stephen Kinnock, in varsta de 42 de ani. Mariajul este o alta sursa de controverse in presa, avand in vedere ca Stephen este directorul Forumului Economic Mondial si locuieste in Davos, Elvetia. Isi petrece… mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here