(între sinistru si hilar) Un nationalist danez de la partidul Nationaldemokraterne în vizita la Noua Dreapta în Romania

0
800

Det er godt nok blot et andet europæisk land, men det føles på flere måder som en hel anden verden. Rumænerne er et stolt folk i et land, der stadig er mærket af kommunismens hærgen.


Der søges efter narko i lufthavnen.

Fredag den 29. november satte jeg for første gang i mit liv mine fødder på rumænsk jord. Jeg mødtes med gode kammerater og venner fra Tyskland og Sverige straks efter min ankomst til lufthavnen i Bukarest. Inden min ankomst var jeg mellemlandet i Amsterdam. Derfor var noget af det første vi oplevede, at en narkohund gik på bagagebåndet og snuste forgæves efter om nogle af de rejsende skulle have medbragt noget ulovligt fra hashhovedstaden.

mai mult la :  Tanker om Rumænien

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here