AcasăDanemarcaInvestitorul român văzut din Danemarca

Investitorul român văzut din Danemarca

Un studiu al Saxo Bank efectuat pe 250 de clienți din România arată că aceștia au plasamente medii de 47.000 de euro, au averi nete de 250.000-500.000 euro și venituri lunare de 4.000 de euro. Tendința investitorului român este aceea de a fi mai conservator, iar mulți dintre aceștia au apetit antreprenorial.

Cum arată investitorul român văzut de Saxo Bank, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de tranzacționare și custodie pentru titluri financiare din Europa? Are 35-40 de ani sau chiar peste această vârstă. Veniturile sale sunt peste medie și are în permanență la dispoziție lichidități de 50.000-100.000 de euro pe care să le folosească atunci când se invesc oportunități.

Tranzacționează aur și contracte pe metale industriale, în timp ce instituționalii au plasamente chiar pe piața cerealelor din partea unor clienți care vor să-și mijlocească riscuri.

 bbbalwesjhek-465x215

Sunt concluziile companiei cu sediul în Daemarca Saxo Bank efectuate pe un eșantion de 250 de clienți din România care au o valoare medie a plasamentelor de 47.000 de euro. Dat publicității astăzi, el are la bază observații culese pe un interval de 6 luni.

Concluzia lui Laurențiu Nedelcu, manager pentru Europa Centrală și de Est la Saxo Bank după aceste întâlniri? „Din interacțiunea directă cu clienții, constatăm un apetit pentru antreprenoriat al clienților din România, la polul opus fiind cei care aleg metodele… tradiționale, adică depozitul bancar sau chiar… salteaua drept practici valide, sigure de prezervare a capitalului”, afirmă el.

mai mult la :  http://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/piata-de-capital/investitorul-roman-vazut-din-danemarca-15417724

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
Sorin on