L-au numit ‘Betivul tarii’ si l-au suspendat 6 luni, acum este EROUL tuturor! Revenire senzationala a Danemarcei impotriva Italiei! Ce s-a intamplat aseara in grupa B

0
609

Italia, echipa deja calificata la Mondial, ocupanta primului loc din grupa, a intalnit Danemarca, echipa disperata sa isi ia revansa in fata fanilor.


Aflati la un punct in spatele Bulgariei, care a pierdut surprinzator in Armenia, pecetluindu-si astfel sansele de calificare, danezii au incercat macar sa urce pe locul 2 si urmareau o victorie in fata liderului Italia.

Meciul a inceput cate se poate de prost pentru ei, Osvaldo deschizand scorul in minutul 27. Nicklas Bendtner, fotbalist suspendat timp de 6 luni dupa un scandal urias in care a fost arestat pentru conducere sub influenta alcoolului, a sunat insa revenirea, cu doua goluri fantastice.

Atacantul crescut de Arsenal a inscris in minutele 45 su 78 si pare sa-si duca nationala catre o victorie importanta in fata Italiei, desi doar de palmares.

Aquilani a egalat insa in finalul meciului, in secundele de prelungire, si a adus linistea pe stadionul din Copenhaga.

Cu toate acestea, danezii spun ca au recastigat un fotbalist si spera ca in urmatoarea campanie de calificare sa castige grupa.

http://www.sport.ro/fotbal-extern/l-au-numit-betivul-tarii-si-l-au-suspendat-6-luni-acum-este-eroul-tuturor-revenire-senzationala-impotriva.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here