„La revedere, România!”. Mette Klit a plecat cu fruntea sus în Danemarca, după ce a câştigat 95% din meciurile disputate cu CSM Bucureşti. Mesajul postat de antrenoare la despărţire

0
699

Mette Klit a părăsit România, după ce a fost demisă de la CSM Bucureşti, nu înainte de a-şi lua adio de la prieteni, de la fani. Antrenoarea daneză a postat un  mesaj pe contul personal de Facebook, în care şi-a prezentat şi bilanţul după o perioadă de un an şi 7 luni petrecută pe banca tehnică a campioanei en-titre.

„La revedere, România!”, aşa şi-a început postarea Mette Klit, care apoi a trecut direct la enumerarea performanţelor realizate: „După 1 an şi 7 luni plec din România plină de mândrie şi amitiri frumoase. Din vara anului 2014 (n.r. de când s-a reconstruit această echipă) am câştigat 55 de meciuri şi am pierdut doar 3 jocuri. Am câştigat 3 trofee importante (n.r. titlul în Liga Naţională 2015 şi Bucharest Trophy 2014 şi 2015) şi am calificat acest club tânăr direct în grupele Ligii Campionilor. Ce realizare!”.

Toate cele 3 jocuri pierdute de Mette Klit pe banca echipei CSM Bucureşti au fost în meciuri directe cu HCM Baia Mare, unul în Liga Naţională (2014), în finala Cupei României (2015) şi în Supercupa României (2015).

mette-klit

Apoi, antrenoarea daneză a susţinut că a construit echipa la CSM Bucureşti din nimic, într-un timp record: „Împreună cu Adi şi Rasmus (n.r. cei doi colaboratori pe banca tehnică) ne-am luptat din greu pentru a începe acest proiect. Nu a fost uşor, dar am reuşit până la urmă! Sper ca acest proiect va rezista în timp şi să crească şi să crească mai puternic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here