Laurenţiu Reghecampf: Am venit la Copenhaga să câştigăm

0
787

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri seară, că îşi doreşte victoria în meciul cu FC Copenhaga, decisiv pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa, subliniind că presiunea trebuie resimţită de echipa gazdă.

„Am venit la Copenhaga să câştigăm. Există desigur şi posibilitatea unui egal, dar vrem să câştigăm. Nu ne temem de nimic, din contră, abia aşteptăm meciul. Mai degrabă ei ar trebui să se teamă de noi. Am studiat cu atenţie adversarul şi am aflat totodată că vor fi peste 30.000 de spectatori, aşa că va fi o partidă dificilă. Presiunea nu este foarte mare pentru noi, echipa gazdă ar trebui să simtă presiunea”, a spus Reghecampf, citat de publicaţia Bold.

Partida FC Copenhaga – Steaua Bucureşti, din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, se dispută joi, de la ora 20.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, şi va fi transmisă în direct de ProTV.

Steaua se califică în 16-imile Ligii Europa dacă obţine cel puţin un punct la Copenhaga sau dacă pierde la un gol diferenţă, cu excepţia scorului de 0-1.

 

Laurenţiu Reghecampf: Am venit la Copenhaga să câştigăm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here