Logo-ul celebrei companii din Danemarca, folosit ilegal de comerciantii de gablonzuri: Escrocherii cu bratari Shamballa pe internet

0
721

Logo-ul celebrei companii din Danemarca, folosit ilegal de comerciantii de gablonzuri: Escrocherii cu bratari


Mai multi clienti care au cumparat „bratari Shamballa” de pe site-ul shamballajewellery.ro au sesizat redactia „National” cu privire la o escrocherie care face din ce in ce mai multe victime: bratari Shamballa false! Jurnalistii nostri au descoperit ca, intr-adevar, site-ul respectiv (care a fost deschis pe 8 martie), pune in vanzare mai multe modele de bratari asemanatoare celebrelor Shamballa, care sunt, insa, niste gablonzuri ordinare. Niste margele insirate pe snur, care in Piata Rahova costa 5 lei, sunt vandute la preturi „promotionale”, de numai 149 de lei, in loc de 300. Mai mult, escrocii folosesc sigla celebrei firme si sustin ca marfa este adusa din Danemarca, ei fiind „singurii importatori”.

„Doar un retardat ar crede ca sunt autentice”

Un reporter „National” s-a dat drept client si a incercat sa afle mai multe amanunte de la „reprezentantii” Shamballa, iar conversatia cu angajatul site-ului shamballajewellery.ro a fost de-a dreptul halucinanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here