AcasăStiriLucian Ciolan: Lecţia fericirii din Danemarca, şi în şcolile din România

Lucian Ciolan: Lecţia fericirii din Danemarca, şi în şcolile din România

Aprecierea programelor de educaţie daneze vine din felul în care sistemul de învăţământ reuşeşte să descopere din timp interesele şi pasiunile fiecărei personalităţi în parte şi să adauge acesteia responsabilitate şi angajament, declară decanul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti, Lucian Ciolan, gazda unei delegaţii de experţi ai sistemului de învăţământ danez VIA University College.

„Fericirea este un concept simplu. E vorba de faptul că oamenii, pentru a putea să înveţe şi să aibă rezultate prin învăţare, trebuie să aibă o stare de bine, să fie mulţumiţi, fericiţi şi să se simtă confortabil. Niciunul dintre noi nu poate să înveţe dacă avem foarte multe griji şi stres”, a subliniat Lucian Ciolan, vineri, la deschiderea primului birou de reprezentare VIA în România, ca o platformă de colaborare între sistemele de învăţământ român şi danez.

Potrivit expertului danez VIA University College, Erik Hygum, biroul se deschide în România după mai bine de cinci ani de activitate, atât în domeniul educaţiei timpurii cât şi în cel al formării profesorilor şi pedagogiei sociale.

mai mult la :

Lucian Ciolan: Lecţia fericirii din Danemarca, şi în şcolile din România

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
ninadk on Roma