„Micii carausi”, transportatorii cu microbuzele din Scandinavia – pericol de moarte, adevarate cosciuge pe roti. Turist din Danemarca, rănit într-un accident pe Hula Bradului

0
885

Un turist din Danemarca a ajuns la Spitalul Județean din Sibiu, după ce a fost rănit într-un accident petrecut în această seară pe DN1, în zona Hula Bradului.

Danezul se afla într-un microbuz condus de un șofer din România, care se îndrepta spre Sibiu. Într-o curbă de pe DN1, în condiții de ploaie și carosabil alunecos, o mașină de pe contrasens a pătruns pe sensul de mers al microbuzului și l-a lovit frontal. Autovehiculul era condus de un șofer de 57 de ani, din județul Vaslui. Acesta a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, ca să poată fi scos din mașină, în urma impactului. Polițiștii nu au putut stabili dacă șoferul consumase băuturi alcoolice, pentru că a fost transportat de urgență la spital.

Șoferul microbuzului are 26 de ani și este din județul Prahova. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale și nici ceilalți pasageri din microbuz.

accident-Hula-Bradului_Mihai-Mike-700x392

În urma accidentului, traficul pe DN1 a fost blocat aproape o oră. Începând cu ora 18.30 se circulă îngreunat, pe un fir.

sursa :  http://www.turnulsfatului.ro/2016/03/24/turist-din-danemarca-ranit-intr-un-accident-pe-hula-bradului/

Foto: Mihai Mike, Info Trafic Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here