Nevestele stelistilor au facut show in tribune

0
1031

Iubitele şi soţiile fotbaliştilor Stelei au cucerit Danemarca. Fetele i-au însoţit pe fotbaliştii lui Reghe la meciul de la Copenhaga, iar dacă bărbaţii lor au făcut legea pe teren, ele au impresionat în tribunele cochetei arene pe care “roş-albaştrii” au scos punctul necesar pentru calificarea în primăvara europeană.

O remiză sau o înfrângere la limită, cu gol marcat le era suficient steliştilor pentru a sărbători accederea în şaisprezecimile Ligii Europa. Şi pentru că elevii lui Laurenţiu Reghecampf au fost fost siguri pe propriile forţe, au decis să-şi ia cu ei şi iubitele, pentru a putea petrece cum se cuvine.

Înainte de joc, fetele s-au “întins“ la bârfă în holul hotelului

Şi nu s-au înşelat pentru că egalul de la Copenhaga, prin golul de generic al lui Raul Rusescu, a fost suficient pentru a scoate un punct care să-I ducă în primăvara europeană şi să pornească sărbătoarea roş-albastră! Jucătorii au făcut hora bucuriei pe teren, iar nevestele au făcut show în tribune! Fetele s-au manifestat zgomotos în timpul meciului la fiecare acţiune ofensivă a Stelei, apoi s-au „descătuşat” la golul lui Raul Rusescu.

Soţiile şi prietenele jucătorilor s-au întors în ţară vesele

Ele au tremurat serios pe stadion, temperatura fiind de minus şapte grade la ora jocului, însă a meritat să îngheţe.

Fetele au rezistat pe un frig de -7 grade pentru a-şi încuraja iubiţii

 

Nevestele stelistilor au facut show in tribune

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here