O faimoasa marca românească va fi prezentă în Danemarca. Dacia vine in DK mai întâi cu monovolumul Lodgy şi apoi cu hatchback-ul de clasă mică Sandero.

0
769

La jumătatea acestei săptămâni, Dacia a anunţat intrarea pe piaţa daneză, cu monovolumul Lodgy, ţara nordică fiind ultima piaţă din Europa de Vest pe care constructorul român încă nu intrase. După Lodgy, Dacia va mai aduce pe piaţa daneză modelul Sandero. Maşinile vor putea fi găsite la cei 33 de dealeri, iar Danemarca devine astfel cea de-a 41-a piaţă a mărcii româneşti.

Modelele low-cost Dacia sunt, în general, cu 20% mai ieftine decât aceleaşi maşini ale producătorilor europeni, notează Automotive News Europe. Cu toate acestea, potrivit estimărilor analiştilor, Dacia are marje de profit operaţional de 9-10% la fiecare maşină vândută, mai mari decât ale majorităţii producătorilor de automobile.

Pe o piaţă auto încă în scădere, Dacia performează şi reuşeşte şi să mai îmbunătăţească rezultatele grupului-mamă, Renault,

mai mult la :

Marca românească va fi prezentă în Danemarca mai întâi cu monovolumul Lodgy şi apoi cu hatchback-ul de clasă mică Sandero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here