AcasăStiriO faimoasa marca românească va fi prezentă în Danemarca. Dacia vine in...

O faimoasa marca românească va fi prezentă în Danemarca. Dacia vine in DK mai întâi cu monovolumul Lodgy şi apoi cu hatchback-ul de clasă mică Sandero.

La jumătatea acestei săptămâni, Dacia a anunţat intrarea pe piaţa daneză, cu monovolumul Lodgy, ţara nordică fiind ultima piaţă din Europa de Vest pe care constructorul român încă nu intrase. După Lodgy, Dacia va mai aduce pe piaţa daneză modelul Sandero. Maşinile vor putea fi găsite la cei 33 de dealeri, iar Danemarca devine astfel cea de-a 41-a piaţă a mărcii româneşti.

Modelele low-cost Dacia sunt, în general, cu 20% mai ieftine decât aceleaşi maşini ale producătorilor europeni, notează Automotive News Europe. Cu toate acestea, potrivit estimărilor analiştilor, Dacia are marje de profit operaţional de 9-10% la fiecare maşină vândută, mai mari decât ale majorităţii producătorilor de automobile.

Pe o piaţă auto încă în scădere, Dacia performează şi reuşeşte şi să mai îmbunătăţească rezultatele grupului-mamă, Renault,

mai mult la :

Marca românească va fi prezentă în Danemarca mai întâi cu monovolumul Lodgy şi apoi cu hatchback-ul de clasă mică Sandero.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
ninadk on