Ofertă de nerefuzat: job de 7.750 de euro în Danemarca ‎

0
872

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, prin reţeaua EURES, pune la dispoziţia ieşenilor trei locuri de muncă în Danemarca care sunt plătite cu câte 93.000 de euro brut pe an, la care se adaugă şi alte bonusuri.

Ieşenii care au terminat medicina, specializarea radiologie, se pot angaja în Danemarca. Spitalul Regiunii de Sud Aabenraa şi Sonderborg, caută trei medici specialişti radiologi cu experienţă vastă în domeniu, iar înscrierile se pot face până pe 27 iulie.

Condiţia este ca cel care se înscrie să cunoască engleza sau germane foarte bine.

Salariul minim pentru medic specialist de 93.000 de euro brut pe an (echivalentul a 7.750 de euro pe lună), la care se adaugă alte bonusuri.

Printre facilităţile oferite de angajator se numără cursuri gratuite de limba daneză înainte de a începe munca la spital şi ajutor în găsirea unei locuinţe.

Durata contractului de muncă este încheiat pe perioadă nedeterminată.

 

Printre condişiile pe care trebuie să le îndeplinească candidatul este să deţină cunoştinţe despre tehnici de masaj suedez, tailandez, tradiţional, shiatsu, indonezian, Indian, reflexologie şi aromaterapi, precum şi cunoaşterea limbii engleze. Termenul limită de aplicare pentru un astfel de post este 20 iulie.

 

Ofertă de nerefuzat: job de 7.750 de euro în Danemarca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here