AcasăStiriParticiparea Ambasadorului României la Seminarul BRAINetwork 2.0 (Aarhus, 6 aprilie 2013)

Participarea Ambasadorului României la Seminarul BRAINetwork 2.0 (Aarhus, 6 aprilie 2013)

În data de 6 aprilie 2013, Ambasadorul României în Danemarca a participat la seminarul BRAINetwork 2.0 (Become

Responsibly Active in International Networking), organizat în oraşul Aarhus de către Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) – Danemarca.

La reuniunea, la care au participat circa 100 de studenţi români care studiază la universităţile din oraşele Aarhus, Herning, Odense, Randers, au susţinut intervenţii: Michael Holm, Consulul Onorific al României în oraşul Aarhus şi CEO al companiei daneze Systematic, Anne Lykke Dixgaard şi Frederik Pretzmann Bocher de la compania daneză Integrations Net, Simona Saptebani, Asociaţia Novum. Moderarea seminarului a fost realizată de Aurora Ana-Maria Ianoş, coordonator fliala Danemarca a LSRS.

Evenimentul a fost o continuare firească a primei ediţii BRAINetwork (6 octombrie 2012), o acţiune menită să asigure o mai strânsă colaborare între studenţii români şi absolvenţii români ai unor programe de studiu din Danemarca cu mediul academic danez, cu exponenţi ai unor companii care au interes în a angaja studenţi români, dar şi cu ONG-uri de profil menite instrumentele necesare identificării unei oportunităţi de muncă pentru tinerii care studiază în această ţară. Iniţiativa studenţilor din Aarhus s-a dorit, totodată, a fi o relaţionare între studenţi şi mediul de afaceri din prisma maximizării şanselor de a-şi forma un viitor de succes.

http://copenhaga.mae.ro/local-news/993

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca