AcasăStiriPeste 100 de persoane au fost retinute de politia daneza

Peste 100 de persoane au fost retinute de politia daneza

Mai mult de 100 de persoane au fost arestate marţi în faţa unui tribunal din Copenhaga unde se audia un caz privind „legături cu mediul bandelor şi a rockerilor”, conform poliţiei daneze, relatează AFP.

„Un grup de peste 100 de persoane, mai multe dintre ele fiind mascate”, conform poliţiei, s-a adunat în faţa tribunalului din Glostrup, în Copenhaga, unde doi bărbaţi având vârsta de 25 de ani erau judecaţi pentru tentativă de omor.

„Grupul a provocat confuzie şi a aruncat cu diferite lucruri în poliţie”, care a reţinut mai multe persoane în jurul orei 13.30 (14.30, ora României), folosindu-se de bastoane si gaze lacrimogene, conform unui comunicat al forţelor de ordine.

Poliţia era pregătită de intervenţie în faţa instanţei „unde persoane având legături cu mediul rokerilor şi a bandelor trebuiau să fie audiate”, a menţionat poliţia.

„Nu ştim încă provenienţa oamenilor arestaţi” sau cărei bande aparţin aceste persoane audiate în cadrul şedinţei, a declarat inspectorul de poliţie Michael Kristiansen .

Pe data de 8 noiembrie 2011, aproximativ 62 de persoane au fost reţinute în faţa aceluiaşi tribunal, în timpul unei dispute între bande rivale, atunci fiind audiat un membru al Hells Angels acuzat de uciderea unui tânăr turc în 2008, punctul de începere un război sângeros între bandele din Copenhaga.

Peste 100 de persoane au fost retinute de politia daneza

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
Guffy on