Portarul Wiland, eroul lui Copenhaga in meciul cu Juventus

0
947

Portarul Johan Wiland, principalul “obstacol” în calea echipei Juventus către o victorie pe Stadionul Parken, în faţa formaţiei FC Copenhaga, a declarat după întâlnirea de marţi din Liga Campionilor că nu a mai apărat niciodată atât de multe şuturi într-un meci, informează site-ul oficial al UEFA.

“N-am apărat niciodată atât de multe şuturi într-un meci. Am avut două intervenţii importante în prima repriză, în care i-am ţinut la distanţă pe cei de la Juventus. Dar în repriza a doua noi am obosit şi Juventus a preluat controlul. Intervenţia de care sunt mândru a fost la şutul lui Paul Pogba din prima repriză. Am fost norocos că mingea a lovit piciorul meu. Una peste alta, un punct obţinut în faţa unei echipe mari ca Juventus reprezintă un bun rezultat”, a spus suedezul, informează Mediafax.

Juventus Torino (Italia) a remizat, marţi, cu FC Copenhaga (Danemarca), scor 1-1, în prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor. Danezii au marcat prin Jorgensen, în minutul 14, italienii înscriind prin Quagliarella ’54. În această întâlnire, torinezii au şutat de 25 de ori la poartă, de 13 ori nimerind spaţiul porţii. Raportul cornerelor a fost de 16-3, în favorea echipei Juventus.

În cealaltă partidă a grupei, Real Madrid a învins, în deplasare, cu scorul de 6-1, formaţia turcă Galatasaray Istanbul.

Portarul Wiland, eroul lui Copenhaga in meciul cu Juventus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here