AcasăCopenhagaPovestea impresionantă a unui tânăr din Iași. Cum a vrut să dea...

Povestea impresionantă a unui tânăr din Iași. Cum a vrut să dea lovitura după ce s-a întors din Danemarca: „Nu era o muncă ușoară”

-

Un tânăr din Iași care a muncit timp de 10 ani la fermele de nurci din Danemarca s-a întors de unde a plecat. Bărbatul a spus că s-a întors în țară pentru că s-au închis afacerile din cauza pandemiei. A investit fonduri europene într-o fermă cu bovine și nu are de gând să mai plece din țară.

Afacere de succes în Iași

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, s-a întors în România după 10 ani, timp în care a muncit la fermele cu nurci din Danemarca. Nu mai vrea să plece în străinătate deoarece și-a deschis propria afacere, iar acum este fermier cu acte în regulă.

„în Danemarca e diferit față de alte ferme. Mă ocupam de nurci, de la împerecheat până la omorât. Prin luna martie le împerecheam, nășteau după 6 luni și apoi le sacrificam. Acolo, statul se ocupa de vânzarea producției. Am plecat un sezon și apoi m-am dus pe termen mai lung pentru că patronul a avut încredere în mine și a văzut că mă descurc”, spune tânărul fermier din comuna Andrieșeni, Iași.

Povestea impresionantă a unui tânăr din Iași. Cum a vrut să dea lovitura după ce s-a întors din Danemarca: „Nu era o muncă ușoară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Petre M. Iancu : Rusia înghite în Crimeea, de la ucraineni,...

Câte avioane rusești vor fi fost distruse la baza din Saky la sol? Ar putea să fie vorba de zeci. Cu patru ore înainte...