AcasăCopenhagaPovestea impresionantă a unui tânăr din Iași. Cum a vrut să dea...

Povestea impresionantă a unui tânăr din Iași. Cum a vrut să dea lovitura după ce s-a întors din Danemarca: „Nu era o muncă ușoară”

-

Un tânăr din Iași care a muncit timp de 10 ani la fermele de nurci din Danemarca s-a întors de unde a plecat. Bărbatul a spus că s-a întors în țară pentru că s-au închis afacerile din cauza pandemiei. A investit fonduri europene într-o fermă cu bovine și nu are de gând să mai plece din țară.

Afacere de succes în Iași

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, s-a întors în România după 10 ani, timp în care a muncit la fermele cu nurci din Danemarca. Nu mai vrea să plece în străinătate deoarece și-a deschis propria afacere, iar acum este fermier cu acte în regulă.

„în Danemarca e diferit față de alte ferme. Mă ocupam de nurci, de la împerecheat până la omorât. Prin luna martie le împerecheam, nășteau după 6 luni și apoi le sacrificam. Acolo, statul se ocupa de vânzarea producției. Am plecat un sezon și apoi m-am dus pe termen mai lung pentru că patronul a avut încredere în mine și a văzut că mă descurc”, spune tânărul fermier din comuna Andrieșeni, Iași.

Povestea impresionantă a unui tânăr din Iași. Cum a vrut să dea lovitura după ce s-a întors din Danemarca: „Nu era o muncă ușoară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read