AcasăStiriPresa din Danemarca critică jocul echipei lor: "Au jucat prea defensiv" »...

Presa din Danemarca critică jocul echipei lor: „Au jucat prea defensiv” » Ariel Jacobs: „I-am tratat cu prea mult respect”

Presa din Danemarca a tratat pe larg disputa din Europa League dintre Steaua şi FC Copenhaga. Jurnaliştii danezi consideră că echipa din ţara lor se putea întoarce cu un punct acasă, dacă nu juca atît de defensiv.

„Greşeala de la final a ruinat jocul defensiv perfect practicat de Copenhaga pîna în acel moment. Probabil cel mai slab meci din 2012, însă trebuia să ne întoarcem cu un punct de la Bucureşti”, au notat cei de la Sporten, care au publicat şi opinia antrenorului danezilor.

Andrenorul danezilor, Ariel Jacobs, consideră că echipa sa a tratat Steaua cu prea mult respect şi nu crede că a fost o greşeală că a folosit prea mulţi jucători tineri.  

„Nu sînt deloc mulţumit. Am tratat Steaua cu prea mult respect, mai ales în prima repriză. E adevarat că am folosit mulţi fotbalişti tineri, dar asta nu trebuie să fie o scuză”, a declarat Ariel Jacobs, conform sursei citate.

„FC Copenhaga a pierdut pe final în infernul de la Bucureşti”, au titrat jurnaliştii de la Sjaellands Nyheder, conform ziare.com.

 

Presa din Danemarca critică jocul echipei lor: „Au jucat prea defensiv” » Ariel Jacobs: „I-am tratat cu prea mult respect”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca