AcasăStiriProtest pentru Rosia Montana si la Sønderborg, Luni la 17:00 - Solidarity...

Protest pentru Rosia Montana si la Sønderborg, Luni la 17:00 – Solidarity protest for Roșia Montana – Sønderborg, Denmark

Solidarity protest for Roșia Montana – Sønderborg, Denmark

Guvernul României A APROBAT proiectul privind exploatarea la Roşia Montană şi îl va trimite Parlamentului. Conform acestui proiect, Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) poate incepe exploatarea aurului în Roșia Montana iar unul dintre obiectivele corporației este CONSTRUIREA CELUI MAI MARE LAC DE CIANURĂ DIN EUROPA, precum și evacuarea cu forța a oamenilor care refuză să se mute din zonă.

În țară sunt deja mii de oameni care protestează iar ceea ce putem noi să facem aici, în Danemarca, este să fim solidari cu ei.

Pentru asta, haideți să ne adunăm în Sønderborg și să fim alături de cei din țară, care nu pot fi auziți din cauza presei cumparată de către RMGC.

Vom avea pancarte și postere în Engleză cu mesaje către cei de la conducere, cât și către comunitatea locală, pentru a conștientiza despre efectul cianurii asupra mediului, care poate afecta o mare parte din Europa în cazul unui accident!

Haideți să ne vedem cu toții Luni, 09.09.2013 la ora 17:00 PM în fața Primăriei din Sønderborg și să le arătăm celor de acasă cât și danezilor că ne pasă de viața noastră și că suntem împotriva proiectelor distrugătoare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca
serghei on