Camerele de supraveghere ale poliției si un martor vigilent au fost arme eficiente pentru a opri trei suspecți de tâlharie în oraselul danez Nørre Aaby.

Nørre Aaby: Trei români, o femeie și doi bărbați vor fi adusi la Tribunalul din Odense. Cei trei români au fost arestati după ce au jefuit o femeie în vârsta în supermarketul Rema 1000 din localitatea Nørre Aaby, a declarat Politia din Fyn.

Potrivit informațiilor poliției, doi bărbați în vârstă de 46 și 50 de ani au reușit să fure portofelul unei daneze de 76 de ani într-un supermarket local.

Un client al magazinul a observat fapta și dupa ce hoții au plecat, a atentionat victima ca nu mai are portofelul în geanta.
Apoi martorul s-a grabit spre parcare, unde a reușit să-i observe pe cei doi tîlhari în compania unei femei și a notat numărul de înmatriculare al mașinii în care s-au urcat.

– Am căutat mașina și am pus numărul de înregistrare al mașinii pe ANPG-ul nostru (dispozitivul de recunoaștere automată a plăcuței de înmatriculare), avem atât camere mobile cât și staționare.
– Și la un moment dat, am observat mașina care se îndreapta spre Sjælland. Am reusit să oprim vehicolul lîngă Slagelse, unde cei trei oameni au fost arestați, a declarat șeful poliției Lars Thede.

Românca care are 24 de ani, împreuna cu cei doi bărbați au fost interogați și retinuți pentru a fi prezentati tribunalului din Odense.


Tre rumænere anholdt på Sjælland efter tricktyveri mod Rema 1000-kunde på Vestfyn

Et årvågent vidne og politiets særlige kameraer til genkendelse af nummerplader viste sig som et effektivt våben, da tre formodede tyve tirsdag blev standset langt fra gerningsstedet i Nørre Aaby.

Nørre Aaby: En kvinde og to mænd bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense. De tre personer, som alle kommer fra Rumænien, kræves fængslet efter et tricktyveri i Rema 1000 på Jernbanegade i Nørre Aaby tirsdag eftermiddag, oplyser Fyns Politi.

mai mult la : www.fyens.dk

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here